Monday, December 21, 2009

Ape kes?

korang pernah alami tak tiba-tiba iklan nuffnang hilang dari blog kita? Kenapakah jadi macamni? Aku tulis entry ni sebab betul2 tak puas hati dengan keadaan ni. Aku try blogwalking ke blog2 rakan blogger tapi sama gak..nuffnang hilang.



ni screenshoot yang aku ambil, Kawan-kawan ada idea tak?



lihat pada sidebar IKLAN DAN POLL, PADA HEADER. widget utk nuff exchange pun ilang dan tak muncul.

9 comments:

~ yus ~ said...

encik nuffnag ade meeting kat zimbabwe.. dia zzzz waktu nih kot.. lallalalala~~

:D

azlan said...

isk yus ni...mcm tau2 je...setiausaha die kah?hehehe

~ yus ~ said...

a'ah.. td die tipon bgtau..

wuahahhahaha :D

azlan said...

ehem222.....

rama2ungu said...

hoh?ek?den punyo ado jek..kot..hehehe

Maxloon120 said...

Memang macam tu, iklan tidak keluar 24 jam 7 hari. Tapi .. ada masa-masanya dan terpulang kepada bisnuess nuffnang kalau bagus adalah banyak iklan =]]

Tapi ada penyelesaian kepada masalah ini, contoh: letak alternative lain selain nuffnang untuk menjana pendapatan lain.

Selain itu, u boleh letakkan jugan iklan content nuffnang ke atas agar mudah kelihatan kepada reader.

Paling penting adalah mantapkan post-post anda, paling penting adalah traffik itu sendiri =]]

Best Of Me 321 said...

iklan nuffnang akan keluar pada satu2 masa hanya 15minit sahaja, kecuali blog itu dapat CPM, dan iklan yang keluar pada blog2 tidak sama bergantung pada survey yang dibuat semasa mendaftar nuff

khonilious ak kulleh said...

klik iklan sherlock sebab tak jumpa chatbox

azlan said...

isk..tak jumpa cbox...ada kat Buku Tamu

 
TEMPLATE BY SEE HEART