Monday, December 21, 2009

Tinggalkan jejak di buku tamu ye

Tengah2 dok selongkar dashboard blog untuk membaca update dari rakan-rakan blogger yang saya follow, tiba-tiba ternampak satu entry hakmilik Mcsue Tomei entri ni menceritakan


cara-cara memasang shoutbox tersembunyi. Sebab dah lama dok cari memang saya excited gile and terus memasang widget ni ke blog saya. So jika dilihat di sebelah kanan ada ikon yang bertulis Buku Tamu(warna hijau tu) itu adalah chat box untuk kawan-kawan blogger tinggalkan jejak masing-masing dalam misi memburu nuff..hehehehee..

terima kasih ye kepada Mcsue Tomei.

Berminat nak pasang widget ni, klik je nickname yang den highlight kan tu untuk terus terjah ke blog beliau.....

5 comments:

TERATAK IMPIANKU said...

huahaha...terima kasih,i dtg balas kunjungan,nnti kita leh share ilmu yg ader.

azlan said...

mekasih222...hehehe...banyak yang nak kena belajar lg saya ni...

IxoR@ said...

singgah kembali....

thanks dtg ke blog greenpark.... blog ni juga menarik....

;)

azlan said...

hehehe....terima kasih..hehe...rajin2 lah menjengah and klik22

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

nak tinggal jejak jugak..hehehehe :)

 
TEMPLATE BY SEE HEART